lauantai 9. heinäkuuta 2016

Well hellou again. Long Time no see.

Pitkästä aikaa. Niin se vaan meni, että löytyy muutakin tekemistä ja chilit jäi sivuprojektiksi. Kyllä niitä hoidetaan, lähinnä kastellaan, niin  Pk - lannoitevedellä ja ihan h2o:lla. Kuvat kertoo taas enemmän.
Chilit parvekkeella.

Kypsyminen  on alkanut. Kuvassa aleppo

Lemon drop vallan kellastuu

Vampire f2 muuttaa väriä mustan/violetista vihreämpään

Ainokainen Habanero Orange podi, sekin puolukan kokoinen. Kukkii jatkuvasti mutta pudottaa vaan kukat. 

Pöydällä hieman pienemmät ja jäljessä tulevat. Sisällä kasvu oli huomattavasti hitaampaa, ulkoruokintaan kun pääs nämäkin ni jo alkoi kasvu.

Cayenne/fireflame podittaa eniten selvästi.

Eniten satoa, jos voi sadoksi kutsua tulee cayenne/fireflamellä. Kokonsa puolesta Vampire f2 vetää kyllä vertoja. Habanero Orange on pienoinen pettymys, toki se ei ole oma kasvattama siemenestä vaan taimena hommattu. Joten en hirveästi pety, vähän vaan.

Tavoitteenahan oli saada maistiaiset ja vähän yli. Tavoite näyttäisi suurilta osin toteutuvan. Nagaa vielä odotellessa. Maisteltiin dosin kanssa cayenne/fireflame raakiletta ja olihan siinä potkua hyvin semmoisenaan itselle ainakin.

Ensi kaudelle mielessä vähemmän kasveja ja isommat sadot. Pink habanero ja aji fantasy ois mielessä näin alkuun.  = Vesiviljely = Autopot?

Harsosääskistä en ole päässyt kokonaan eroon, mutta isot määrät on puuttunut onneksi niistä, kiitos neuvojen eli vesiansojen. Jossakin vaiheessa, jos sais aikaseks käyn tokmannilta ansateippiä. Jos muistan. 

Yritän päivittää useammin jatkossa. Nyt kun kypsyminenkin on alkanut. So it begins. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti