tiistai 5. huhtikuuta 2016

Keskiviikko 6.4.

Hei taas, Viikko ja päivä mennyt,

Tällä kertaa aamusta saan kirjotettua, heräsin kun vaimoke lähti töihin, ite meen myöhemmin ni aikaa jäi joten,

Viikossa ei hirveitä muutoksia ole tapahtunut, vähän kasvua kyllä.
Kuvat kertokoot enemmän:


Latvoin siis chilejä pääsiäisen hujakoilla, ja luinkin jostain, että palautumisessa ja tuloksissa kestää tovi, Tässä nyt mennytkin hetki. Kuva eilen illalla otettu, huonossa valossa.

Suurin osa kasveista yhteiskuvassa,
Kaipa niissä jotain pientä kasvua näkyy kun vertaa aikaisemmista kuvista, ite ei sitä oikein huomaa kun kyttää kasveja jokapäivä. Ikkunalaudan asukin ei saa muuta valoa kuin luonnonvalo, ja mitä jämää nyt sisältä sinne hehkuu, Säät on taas ollu mitä ollu, mut kun vertaan Nagaa joka jäi pienenpään ruukkuun on kasvua tullu aikalailla, Korkeutta nagat ei vaan kasva jostain syystä, miksköhän?
Oikella näkyy vielä tuoksu/hajuherneet, virittelin hieman tukea ku liiasti kasvovat ja ei kestänyt pystyssä.

Bolivian Rainbow "nautti" eniten latvomisesta ja puskee uutta kasvua joka välistä. ;) tästä ois haaveena tehdä sit bonchi-puu jossain vaiheessa, joskus ens vuonna siis.


Ikkunalaudan Aleppo kasvaa ja rupeaa haarautumaan myös,


Habanero O. koko komeudessaan, Siis chilitarvikkeesta ostettu taimena, ja saanut n. 20cm lisää pituutta, Oikealla kuvassa samankasvin multatason haaraumia, tommosena siis tullutkin taloon, vähän mietin tän latvomista, mut en uskalla.


Avokado pääs ruukkuun tekemään lisää juuria ja kasvamaan vihreää. Unohdin tietty ottaa kuvat juuren idätyksestä ja tuloksista, mutta siis perus, 3 hammastukkia ja vesipurkkiin, n. 1 1/2 kk oli vedessä ja n. 10cm juuren kasvatti. Nyt siis pikkuruukussa ja myöhemmin siirto isompaan.

Kiinanruusu puskee hyvin uutta kasvua katkenneista kohdista, nou hätä sillä siis, ja ihan luonnonvalolla pärjää.

Auringonkukat hieman hitaasti kasvaa, mutta luulen et juurita luovat ja sit kun pääsevät paremmin valoon spurttaavat hyvin.

Soppaluu out.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti